X
تبلیغات
زنده باد غذای خوشمزه - رستوران جلالی تبریز
غذا - رستوران - فست فود - چاق - شكم - خوردني ...آخ جون

۱- وقتی معتاد به انجام کاری بشی خیلی سخته که دیگه انجامش ندی. خب برعکسش هم هست وقتی کاری را برای مدتی انجام ندی دوباره انجام دادنش هم برات مشکل میشه.

۲- گفتم مشکل یاد این دو سه ماهه افتادم که اصلا نمی فهمم چطوری شبم روز و روزم شب میشه.

۳- دو هفته بود که اصلا به وبلاگ سر نمی زدم آخه خیلی از ننوشتن مطلب جدید غمگین می شدم.

۴- ممنون از دوستی که این مطلب را که در ادامه میاد برام فرستادند و باعث برگشتنم شد دوباره می خوام به این وبلاگ و خواننده های عزیزتر از جانش برگردم

۵- پس به همه شما سلام می کنم

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

رستوران جلالی

پرستوی مهاجرم عاشق ایرانم دوست دارم به جای جای ایران سفر کنم همسر عزیزم همپای من است و بسیار خوش سفر و البته پسرک گلم هم با صبوری ما را درسفرها همراهی می کند. پسرم 5/5 ساله است بیشتر وقتها 3 نفری به سفر می رویم و که بسیار خوش می گذرد.

قبل از هر سفر یک سرچ در اینترنت و پیدا کردن جاهای دیدنی و رستوران های خوب و سوغات شهر مورد نظر خیلی به ما کمک می کند

اخیرا در سفر چند روزه به ارومیه یک رستوران خوب در  نزدیکی های تبریز تست کردیم که از نظر کیفیت و نحوه پذیرایی عالی بود که می خواهم این رستوران را به شما معرفی کنم تا که اگر گذرتون به آن طرف ها افتاد آن جا را از دست ندهید

ساعت تقریبا 2 بعد از ظهر بود که به تبریز رسیدیم با این که در رستوران آفتاب درخشان صحرا صبحانه مفصلی خورده بودیم لیکن دل های مبارک از گشنگی ضعف می رفت قصد ورود به شهر تبریز و گیرافتادن در ترافیک را نداشتیم. تصمیم گرفتیم به رستوران جلالی که قبلا تعریفش را در وبلاگی خوانده بودیم برویم بعد از کلی پرس و جو به شهر 3000 ساله سردرود در 15 کیلومتری تبریز رسیدیم ادرس رستوران : سردرود  نرسیده به پمپ بنزین است البته در تبریز همه می شناسندش و بهتون آدرس می دهند در کل برای خودش اسمی در کرده است.

رستوران از بیرون یک جای معمولی به نظر می آید ولی وقتی وارد شدیم از تعجب شاخ درآوردیم 2 تاسالن تقریبا 70 متری کنار هم تمیز و با نظم و در زیرزمین هم 2 سالن بزرگ وجود داشت. در نیم طبقه اول هم سالنی بزرگ دیده می شد دکوراسیون تقریبا معمولی بود روی میزها سفره های یک بار مصرف با چاپ جلالی پهن بود. در آن ساعت حول و حوش 3 بعد از ظهر رستوران در طبقه پر بود گارسون ها با لباسی تمیز شروع به سرویس دهی کردند یک بشقاب پر از کره محلی، یک بشقاب پیاز سلفون کشیده یک بشقاب باقلوا استانبولی و نان لواش بسته بندی و سالاد بسته بندی کارخانه ای و یک کاسه سوپ جو بسیار لذیذ. ما سفارش شیشلیک دادیم که تمام شده بود بنابراین یک خوراک پس گردن با برنج و یک سیخ فیله کبابی و یک سیخ کوبیده با برنج سفارش دادیم. این غذا برای 2 نفر و نصفی خیلی به نظر میرسه نه؟

سوپ خیلی خوشمزه و جاافتاده بود باید بگم تو شهرهای آذری زبان معمولا سوپ قبل از غذا سرو می شه

وقتی غذا را آوردند از مقدار آن شوکه شدیم خوراک پس گردن غذای 2 نفر بود فوق العاده زیاد طعم آن لذیذ و گوشت بسیار نرم بود به روایتی در دهان آب می شد ( همسر عزیز بسیار لذت بردند از تناول خوراک پس گردن ) برنج همراه غذا از لحاظ حجم زیاد بود و از نوع دودی در کنار برنج کره محلی یک گلوله بزرگ گذاشته بودند

فیله کبابی با سیخ سرو میشد و خوش طعم و نرم بود تو تهران همچین کبابی گیرمون نمی آید کوبیده تقریبا بزرگ بود در داخل کباب ظاهرا از پیازچه استفاده و یا سبزی استفاده شده بود طعم آن واقعا عالی بود. غذا با خیار شور و فلفل شیرین تزیین شده بود در پارچ دوغ محلی آوردند که ما نوشابه را ترجیح دادیم در منو ترشی انگور چشمک میزد که سفارش دادیم که در لیوانی برایمان سرو شد ترشی انگور قرمز محشر بود نه ترش و نه شیرین بلکه طعم ملس داشت من که عاشقش شدم ولی همسرم نگذاشت تهش را در بیارم و علت افت فشار می گفت کار دستمون میدهی بعد این همه غذا باقلوا خیلی چسبید جاتون واقعا خالی این غذا ظهر پنجشنبه میل شد البته غذای اضافه را برای عصرانه با خودمون بردیم.

جمعه شب در هنگام برگشت از ارومیه باز گذرمان به رستوران جلالی افتاد این بار ماهیچه با برنج و کوبیده سفارش دادیم سرویس دهی مثل دیروز نبود تنها سوپ و ماست آوردند از کره محلی و سالاد و باقلوا خبری نبود خوراک ماهیچه این رستوران هم حجم زیادی داشت و البته بسیار لذیذ بود.

سراغ ترشی انگور را از صندوق دار جهت خرید گرفتم گفت برای فروش نداریم اگر من بودم برای بازار گرمی  هم که شده یه پیاله به مشتریم هدیه می دادم شاید خیلی پرتوقعم نه ولی من از دید تبلیغاتی میگم چرا کلی هزینه چاپ بروشور و پوستر کنیم همین رفتارهای ما است که مشتری میاره

دوباره از یکی از گارسون ها سراغ ترشی انگور را برای خرید گرفتم ( من دست بردار نیستم )  گارسون خوش برخورد برایم یک شیشه ترشی انگور مارک اروم آدا آورد و گفت موقع مصرف به مقدار برابر آب و کمی شکر قاطی کنم دست این هموطن درد نکنه این هم یک رفتار خوب  به نظر شما آیا این رفتار قابل مقایسه با رفتار مدیران و کارمندان در کشور ما است؟

بگذریم ما از کیفیت غذا راضی بودیم و از رفتار گارسون های مودب رستوران راضی تر

+ نوشته شده در  دوشنبه چهارم مهر 1390ساعت 9:27  توسط   |